Aankomst deelnemers Smart Roadster Meeting op het Bellamypark

Zondagmiddag arriveerde rond 15.00 uur ruim 160 Smart Roadsters op het Bellamypark in Vlissingen.
Dit was het eindpunt van de toertocht door Walcheren, die om 11.00 uur van start ging vanaf minicamping Karnemelkshoek in Ritthem. Na ruim een kwartier stonden alle 160 Smart Roadsters geparkeerd op het Bellamypark. En zo kwam er een einde aan de toertocht, en was het tijd voor een verfrissend drankje via 1 van de terrassen van de horeca aan het Bellamypark. En zo kwam er een einde aan de toertocht. En was er tijd voor een hapje en een drankje. Theo Luwema liet aan RTV Vlissingen weten tevreden te zijn over de nieuwe opzet van het evenement. En bedankte hij het Motor Begeleiding Team Zeeland (MBTZ) voor hun fantastische werk en begeleiding tijdens de toer.

Nieuwe opzet meeting
“Dit jaar is er gekozen voor een geheel nieuwe opzet van het evenement, in plaats van 1 dag zal de Smart Roadster Meeting 2 dagen duren. Dit op verzoek van de vele Duitse deelnemers die deelnemen, waarvan sommigen 500 km moeten rijden om deel te nemen aan de meeting. En dan is 1 dag eigenlijk te kort”. Laten de organisatoren Theo Luwema en Ronald Lammers van Smart Roadster Zeeland weten.  

Foto's  Ritthem en Bellamypark

Reactie schrijven

Commentaren: 0