Concert Stephanie Proot en Svenja van Driessche

Zondagmorgen 16 september vindt in de Pakhuizen van het muZEEum een concert plaats van  Stephanie Proot (piano) Svenja van Driessche (viool) en Louisa Van Dessel hoorn.

Zowel Stephanie als Svenja hebben vele Internationale prijzen gewonnen. Stephanie werd geroemd voor haar uitzonderlijke prestaties en het gebruik van muzikale kleuren. Bij Svenja werd reeds op jeugdige leeftijd haar natuurtalent, wonderlijke muzikaliteit en grenzeloze wilskracht ontdekt.

Eind vorig jaar hebben Stephanie en Svenja in onze serie een ontroerend concert gegeven met een prachtige dynamiek en inlevingsvermogen. Jeanette Vergouwen was in haar recensie dan ook zeer lovend en noemde onze concerten een springplank naar het grote podium. Ze spelen nu de prachtige en bekende Frühlingssonate van Beethoven en samen met Louisa van Dessel, solo-hoorn aan het WDR Funkhausorchester Keulen en moeder van Svenja, o.a. het melancholieke Hoorntrio van Brahms.  

Tijd: 11.30-12.30 uur

Plaats: Pakhuizen van het muZEEum Vlissingen

Reactie schrijven

Commentaren: 0