BabyBoom de grootste en leukste babybeurs van Zeeland

Op zaterdag 22 september aanstaande, vind voor het vierde jaar de grootse en leukste zwangerschaps, baby en dreumesbeurs van Zeeland plaats.

Dit jaar in Studio A58, op het ZEP terrein in Middelburg. Van 10.00 uur tot 15.00 uur zijn er diverse stand te bezoeken die betrekking hebben op zwangerschap, en de zorg van uw baby en dreumes. Door de grotere locatie is er meer ruimte gekomen om meer stands te kunnen plaatsen en daardoor het aanbod nog breder te kunnen maken voor de bezoeker. Een kleine opsomming wat u op onze beurs kunt verwachten: Kraamcentra, kinderopvang, kleding, alles voor in en om de babykamer, draagdoeken, leuke gifts en gadgets. Ook is er een echo-praktijk aanwezig.

Nieuw dit jaar is het Sprekersplein, diverse standhouders vertellen hier over hun specialisme. U kunt  ieder moment van de dag aanschuiven. Schrijfster Vera van Zelm zal een presentatie geven over haar nieuwste boek, wat perfect aansluit bij deze beurs. Er vind een verloting plaats met leuke prijzen en voor de kinderen zijn er diverse activiteiten. Ook is er een kolf-en voedingsruimte aanwezig.

Voor de eerste 400 bezoekers staat er een goodiebag klaar met allerlei leuks aan informatie over je zwangerschap of voor je kindje. Wees er dus snel bij, want op is op!

Toegang is gratis en parkeergelegenheid is er voldoende op het ZEP terrein.

We zien jullie graag op 22 september.

Vrolijke groet,
Namens de organisatie

Website - BabyBoom Zeeland


Reactie schrijven

Commentaren: 0