Woningbeurs presenteert bouwplannen in de Timmerfabriek

Tijdens de woningbeurs in de Timmerfabriek zaterdag 29 september, presenteert Vlissingen alle woonliefhebbers en woningzoekenden de plannen en eerste impressies van woningbouwprojecten.

De gemeente Vlissingen organiseert voor de tweede keer een Woningbeurs in de Timmerfabriek van Vlissingen. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen woningzoekenden en geïnteresseerden een kijkje komen nemen om te zien wat Vlissingen allemaal aan woningbouwprojecten te bieden heeft. En dat zijn er heel wat. De komende jaren gaan er verschillende projecten van start voor elke doelgroep. Of u nu op zoek bent naar een huur, koop of recreatieappartement of woning. Vlissingen heeft het te bieden en niet alleen een diversiteit in aanbod, maar ook in prijsklasse en locatie.

Scheldekwartier
Het grootste woningbouwproject in Vlissingen is natuurlijk het Scheldekwartier, en is volop in beweging. In juni is begonnen met de verkoop van de 1e fase van de Ketelmakerij. Het komende jaar starten er nog meer nieuwbouwprojecten, zoals Kop van het Dok, de Broederband, De Vesting en de Zeeland Toren. Daarnaast starten er ook andere projecten in het Scheldekwartier zoals de nieuwe Dokbrug en het herstel van de kades, de Timmerfabriek en de Machinefabriek.

Gevarieerde nieuwbouwprojecten
Daarnaast heeft Vlissingen de komende jaren meer nieuwbouwprojecten die gaan beginnen of waarbij de verkoop al is gestart. De projecten Valkhof, Kroonjuweel, Vlugtenburg, Kromwegesingel en een initiatief van Dagelijks Wonen in Oost-Souburg zijn aanwezig op de Woningbeurs. Maar ook in nieuwbouwprojecten in Vlissingen zijn op de Woningbeurs aanwezig, zoals Claverveld, Lammerenburgweg, Sea and City, Hof van Berlage en het bouwproject in de Walstraat. 

   

Reactie schrijven

Commentaren: 0