Albert Heijn XL Vlissingen wordt geheel vernieuwd en CO2-neutraal

De Albert Heijn XL aan de Gildeweg in Vlissingen sluit zaterdag 22 september om 17.00 uur de deuren.

De supermarkt is na deze datum drie en halve week gesloten, en na 14 jaar wordt de supermarkt geheel verbouwd, vernieuwd en CO2-neutraal gemaakt. De werkzaamheden om met name het dak aan te passen en te verstevigen, voor het plaatsen van 1667 zonnecollectoren zijn in volle gang. De zonnecollectoren gaan pas eind dit jaar het dak op. Maar dan is het gebouw ook energie neutraal. De zonnecollectoren leveren genoeg energie voor alle winkels in het pand", aldus Jack van Oers.

Heropening filiaal
Woensdag 17 oktober om 10.00 uur gaat de vernieuwde supermarkt AH XL Vlissingen weer open. Het is de eerste verbouwing sinds 1971 aan dit complex, via de toenmalige naam de Miro. En op zaterdag 22 september moet de winkel geheel leeg verkocht worden, vanaf 14.00 uur gaan de versproducten weg met 35 procent korting!

Lekkages
“In juni zijn overtollige buizen van het dak gehaald maar de zaak bleek niet goed dichtgemaakt. Vorige week na een regenbui, kwamen boven de kassa's plafondplaten naar beneden". Gelukkig is er niets gebeurd, aldus Jack van Oers supermarktmanager AH XL Vlissingen.  
 
Groter aantal oppervlakte winkel
De grootste AH XL voor Zeeland wordt nog verder uitgebreid wat de vloer oppervlakte betreft, het winkel oppervlak gaat van 3400 naar 3700 vierkante meter dit komt mede door het uitbouwstuk van Blokker. Ook het parkeerterrein gaat op de schop. Er zullen blauwe loopgebieden worden aangebracht, dit moet geparkeerde auto’s aan de stoeprand tegen gaan.             

Video verslag

Reactie schrijven

Commentaren: 0