Europarlementariër Sophie in ’t Veld bezoekt De Kaloot

Sophie in ’t Veld werd onlangs opnieuw gekozen tot D66 - lijsttrekker voor de Europese verkiezingen in mei 2019.

Sinds 2014 zorgt zij in de fractie van de Alliantie van Liberalen en Democraten voor Europa voor een sociaal liberaal geluid in het Europees parlement. Zaterdagmorgen 22 september brengt zij een bezoek aan De Kaloot, en in de middag vervolgt Sophie het programma bij Grenspark Groot-Saeftinghe in Beveren.Het programma ziet er voor die dag als volgt uit:
Sophie in 't Veld

Strandjutten voor ‘Schone Schelde’
‘s Morgens vanaf 10.00 u. steekt Sophie in ’t Veld samen met de fractie van D66 Borsele de handen uit de mouwen op strand De Kaloot. Dit strand is bijzonder vanwege de fonds van fossielen. Het ligt pal voor de kerncentrale en loopt door tot  voor het Thermphos-terrein. Beide locaties vormen stevige provinciale dossiers en ze verdienen meer aandacht vanuit Brussel. Rond 11.30 wordt de schoonmaak ronde op het strand beëindigd.
Locatie - Parkeerplaats De Kaloot

Grenspark Groot-Saeftinghe
‘s Middags om 14.30 u. vervolgt Sophie haar programma bij Grenspark Groot-Saeftinghe  (Zoetenberm 6A, 9120 Beveren - België). Sophie krijgt hier, samen met lokale D66-ers, een toelichting op de ontwikkelingen in het grensgebied door projectleiders Richard Rozemeijer ( Provincie Zeeland) en Pieter Jan de Meire (Vlaanderen).
Na een wandeling in het Grenspark, vertrekt het gezelschap naar Emmadorp. Samen met Marc Buisse (voorzitter Oudheidkundige Kring) wandelt de groep door een stukje van Saeftinghe. Het bezoek wordt afgesloten om 16.00 u. bij café Het Verdronken Land.

Reactie schrijven

Commentaren: 0