Albert Heijn XL introduceert 'Vlissingse' boodschappentas

Je ziet steeds meer winkels die een lokale boodschappentas maken om daar ook onderscheidend in te zijn.

Op de tas staat een foto gedrukt van de skyline van de boulevard, strandhuisjes en het strand. De ‘Vlissingse’ tas is de eerste variant versie, en als de winkel is verbouwd zal de nieuwe voorkant van het winkelpand in de tas worden verwerkt.  

“Wij zitten in de enige AH XL van zeeland in Vlissingen, en deze stad heeft ook zijn bijzonderheden zoals het strand, de prachtige boulevard, vakantiegangers en klanten vinden het altijd leuk om iets lokaals te hebben”. Aldus Jack van Oers Supermarktmanager Albert Heijn XL Vlissingen. De nieuwe boodschappentas is al aan een aantal vaste Vlissingse klanten uitgereikt als gratis item. De prijs van de ‘Vlissingse’ tas blijft het zelfde als de oude AH tas, en is te koop in de winkel aan de Gildeweg 6.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Rianne Crijnen (donderdag, 20 september 2018 10:59)

    Heel leuk idee!