Frans Naereboutdag familiedag in MuZEEum

Zaterdag 22 september staat het Zeeuws maritiem muZEEum in het teken van de Frans Naereboutdag. Een echte familiedag vol activiteiten.

Op deze dag mogen kinderen gratis naar binnen; volwassenen betalen de helft van de reguliere prijs.
De Frans Naereboutdag zal een dag zijn vol activiteiten, waaronder optredens van het Scheldeloodsenkoor en leerlingen van de Frans Naereboutschool, gratis familierondleidingen, spannende verhalen uit de Verhalenkoffer in het torentje van het muZEEum en de boekpresentatie van De Wolkenkijker door Marja Visscher.

Dit jaar is het tweehonderd jaar geleden dat Frans Naerebout is overleden. De Vlissinger redde in 1779 samen met zijn broer en vrienden 87 van de ruim honderd opvarenden van het VOC-schip de Woestduyn.

Meer informatie

Reactie schrijven

Commentaren: 0