GO Jongerenavond in oktober nu ook in Zeeland

Na de start in Ouddorp van de GO Jongerenavond, eind december vorig jaar, breidt de jongerenorganisatie haar werkgebied uit en gaat ze nu ook jongerenavonden houden in Goes.

Tijdens de avonden in Ouddorp blijkt ook onder de Zeeuwse jongeren een grote behoefte te bestaan aan zo’n uitgaangsgelegenheid. Daarom is de organisatie voor hen op zoek gegaan om een leuke locatie te vinden in het mooie Zeeland, om één keer in de maand daar een jongerenavond te houden. Voor het eerst op zaterdag 13 oktober a.s.,in ‘Het Postkantoor’, Grote Markt 14 te Goes.

Pand ‘Het Postkantoor’ in Goes
“We weten dat christelijke jongeren elkaar willen ontmoeten in een relaxte sfeer, waar nieuwe contacten gelegd kunnen worden en gezelligheid ruimschoots aanwezig is”, leggen de organisatoren Jaco Wolfert en Leendert van Rossum uit. Omdat veel jongeren vragen naar een locatie in Zeeland voor een jongerenavond, zijn wij op zoek gegaan. “Onze zoektocht naar een warme sfeervolle locatie bracht ons bij ‘Het Postkantoor’ in Goes. Een prachtig monumentaal pand uit 1890, met een royale lay-out en hoge plafonds, een unieke industriële inrichting, een enorme bar, een leestafel en fauteuils, dit alles maakt Het Postkantoor tot een plek in het centrum van Goes waar stad en huiselijkheid in stijl samensmelten en waar iedereen zich thuis kan voelen en kan genieten. Het pand is ook bijzonder vanwege het open karakter. Verder is er een groot terras op de Grote Markt én een uniek terras achter!”, zeggen Jaco en Leendert enthousiast. “Natuurlijk zijn ook de jongeren van Goeree-Overflakkee welkom in Goes. Want voor een avond in onze locatie ‘Werelds aan het Strand’ moeten ze nog even wachten: dat wordt een Kerstgala, dus in december pas.”

Ontmoeten
De GO Jongerenavond is voor tal van jongeren uit de regio een trekpleister voor de zaterdagavond. Een supergezellige gelegenheid waar christelijke jongeren van 17 tot en met 35 jaar elkaar op een verantwoorde plek eenmaal in de maand kunnen ontmoeten. "Jongeren willen jongeren ontmoeten, op een leuke plek, met sfeer en gezelligheid. Voor christelijke jongeren, die 's zaterdagsavonds liever niet naar een discotheek of naar een kroeg gaan om elkaar te ontmoeten, is er niet altijd evenveel te doen", zeggen Jaco en Leendert. “Daarom organiseren wij voor de doelgroep de jongerenavonden. Mooi, sfeervol, goed bereikbaar en met kwaliteit. Alle condities zijn aanwezig om de mooiste ontmoetingen te laten ontstaan, nieuwe contacten op te doen, vriendschap aan te halen  en leuke gesprekken te hebben, dit alles onder het genot van een bittergarnituurjte en een drankje.”

Alle jongeren van 17 tot en met 35 jaar zijn zaterdagavond 13 oktober tussen 21.00 en 23.45 uur hartelijk welkom in Het Postkantoor in Goes. De entree bedraagt € 5 per persoon. Achter Het Postkantoor is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Zie voor meer info www.go-jongerenavond.nl of kijk op www.facebook.com/christelijkejongerenavond of op Instagram gojongerenavond.

Reactie schrijven

Commentaren: 0