In Vlissingen nu ook een Jouw Marktkraam

Het concept Jouw Marktkraam bestaat al ruim vijf jaar en heeft meer dan 35 winkels in Nederland.

Iedereen kan daar (binnenkort) ook in Vlissingen een kraam huren om zijn producten aan de man te brengen. Vlissingen is de derde vestiging in Zeeland waar mensen hun zelfgemaakte, nieuwe of vintage spullen kunnen verkopen. Tholen (2016) en Terneuzen (2017) hebben inmiddels al een Jouw Marktkraam. En in navolging dan nu ook in 2018 volgt ook de gemeente Vlissingen, deze vestiging aan de Lange Zelke in het (voormalige DA winkelpand) zal binnenkort worden geopend. Voor de kramen wordt per week een vast bedrag aan huur betaald. De opbrengst van de verkochte spullen gaat volledig naar de verkopers.

Jouw Marktkraam gat in de markt (video)

Website - Jouw Marktkraam Vlissingen

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Wilma de Jong (dinsdag, 02 oktober 2018 21:26)

    Wat ontzettend leuk dat dit nu ook in Vlissingen komt !
    wanneer gaan jullie starten ? ik heb mezelf al ingeschreven om een kraam te huren !
    vr gr en heel veel succes met de opstart ; Fam de Jong