RTV Vlissingen publiceert nu ook nieuws uit overige regio’s

Met ingang van 1 september 2018 hebben we de lokale nieuwsgaring verder uitgebreid.

En publiceren we niet alleen nieuwsberichten uit de gemeente Vlissingen op de website. Maar ook lokale nieuwsberichten uit de overige regio’s (gemeenten) in  Zeeland. Reden hiervoor is, dat er het afgelopen jaar steeds meer verzoeken binnen kwamen tot plaatsing van diverse persberichten van andere regio’s. RTV Vlissingen is de lokale TV zender voor Vlissingen, en we zullen alleen video reportages blijven maken die over Vlissingse zaken gaan. En met als toevoeging publiceren we dan nu ook pers/nieuwsberichten en een eventueel bijgevoegde video, uit de overige lokale regio gemeenten in Zeeland. Echter ons werkgebied wat video reportages betreft blijft de gemeente Vlissingen. 

Persberichten (en foto) met betrekking van lokaal nieuws uit de regio kunt u insturen aan: info@rtvvlissingen.nl  

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0