Neem gratis je vriend(in) mee naar het muZEEum

Ben je nog geen 18 jaar, dan mag je in de herfstvakantie (13 t/m 28 oktober) gratis één vriend of vriendin meenemen naar het muZEEum om samen de speurtocht van Frans Naerebout te doen.

Ontdekken doe je samen en als je het muZEEum aan het ontdekken bent, is het wel zo leuk om je vriend of vriendin mee te mogen nemen. Dat kan nu voor niets: elk kind met een kaartje mag in de herfstvakantie (13 t/m 28 oktober) één vriend of vriendin (t/m 18 jaar) gratis meenemen naar het muZEEum.

En als je zus of broer je grootste vriend is, mag dat natuurlijk ook, zolang ze nog geen 18 jaar zijn. Heb je een muZEEumpas via school of een Museumkaart voor kinderen? Dan mogen jullie allebei gratis naar binnen. Dan kun je samen de tentoonstelling Frans Naerebout – loods en mensenredder nog zien voordat hij op 31 oktober sluit. Maak samen de speurtocht, speel het spel en lees de strip en doe meteen mee aan de prijsvraag van Museumkids. Bovendien kun je in deze vakantie nog net even De Kazematten bezoeken voordat ze dicht gaan in verband met het stormseizoen. Pas eind maart gaan ze weer open. Wat er nog meer te doen is in het muZEEum in de vakantie, lees je op de website: www.muzeeum.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 0