Podium De Piek broedplaats voor muzikanten gaat zelfstandig door

Stichting Podium de Piek organiseerde dinsdagmiddag een persbijeenkomst om de plannen en de stand van zaken nader uit één te zetten. Zondagmiddag 14 oktober gaan de deuren open voor een inloopmiddag om nieuwe vrijwilligers te werven, maar ook om kennis te maken met organisaties die willen samenwerken. Ongeveer dertig mensen hebben al structurele medewerking toegezegd, gaven voorzitter Kevin van Gorkom en secretaris Henk Postma van Stichting Podium de Piek aan tijdens de persbijeenkomst dinsdagmiddag.

Inloopmiddag 14 oktober
Zondagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur organiseert de Piek een inloopmiddag om nieuwe vrijwilligers te werven. Maar ook technici, bestuurders, programmeurs, onderhoudsmedewerkers, schoonmakers, barbedienden, projectleiders, kunstenaars en muzikanten van allerlei pluimage kunnen zich aanmelden. Ook bezoekers die zich niet direct kunnen of durven te binden, kunnen kennismaken met het nieuwe, (oude podium) De Piek aan de Hellebaardierstraat in Vlissingen.     

Nieuwe initiatieven
Vanaf november zal er worden gestart met De Piek Muziekschool, dat wekelijks op maandag en dinsdagmiddag wordt georganiseerd door Sander Elderkamp voor jongeren vanaf 8 jaar die een instrument willen gaan bespelen. Vóór het eind van het jaar zijn de eerste benefiet optredens in het kader van ‘De Avond Van’. Allerlei Zeeuwse muzikanten uit de popcultuur scène worden hierbij betrokken, die een avond met muziek verzorgen in De Piek. De gesprekken hierover met de muzikanten zijn nog gaande.

Nieuwe website en logo
Met ingang van dinsdagmiddag 9 oktober 2018 presenteerde Brian van Elsen aan het einde van de persconferentie een nieuw logo en een vernieuwde website voor De Piek. Het rood en wit is gebleven, de P van De Piek springt er uit. Dit benadrukt de plek van de top van de Pop en podiumkunsten die hier te vinden zijn in Vlissingen. Kortom Podium De Piek in Vlissingen gaat weer open en gaat zelfstandig door, en staat klaar in de startblokken!  

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0