Zeeuwse Week van de Veiligheid 2018

Van maandag 8 tot en met zondag 14 oktober wordt de 'Zeeuwse Week van de Veiligheid' georganiseerd. Alle facetten van veiligheid komen in diverse activiteiten aan bod.

Om de inwoners van Zeeland bewust te maken van de gevaren in onze regio, organiseert Veiligheidsregio Zeeland voor de 2e keer deze veiligheidsweek.

Veilig

Hoe goed we met z’n allen ook ons best doen om Zeeland veilig te houden voor inwoners en bezoekers, 100 procent garantie op veiligheid bestaat niet. Er kan altijd wat misgaan. Denk aan een woningbrand, wateroverlast na extreme regenval of een ongeval in een tunnel. Maar ook een ernstige griepgolf of een grootschalige uitval van ICT-systemen door hackers, kunnen ernstige gevolgen hebben. Alle activiteiten vindt u op de website van Zeeland Veilig.

Reactie schrijven

Commentaren: 0