Good Vibes van uit het Arsenaaltheater 3e editie House of Reggae

Afgelopen vrijdagavond/nacht konden de fans van reggaemuziek weer volop genieten van de goede vibes met diverse optredens en live muziek in het Arsenaaltheater.

Net als voorgaande edities was het weer een avond boordevol live muziek, met optredens van: SNS (Super Natural Selection), Star David, Franklin UK, Jr Kenna, Zed I & Kendread. Zed I was de laatste band die optrad tijdens deze reggae avond/nacht, die begon om 22.00 uur en eindigde rond 01.15 uur, en deze band sloot de 3e editie van House of Reggae af.

In de zaal van het Arsenaaltheater stond ook een enorme ‘olifant’ en was er een stand waar reggae kleding, caps, en overige items werden verkocht. Het was weer een mooie avond en sfeervolle nacht, de bezoekers genoten enorm van de mix van diverse bands die optraden tijdens de 3e editie van House of Reggae.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0