Zeeuwse Komedie jubileumvoorstelling ‘Twee’ in Theater Spoetnik

De voorstelling ‘Twee’ is de bruisende jubileumvoorstelling van de Zeeuwse Komedie.

Dit jaar bestaat de Zeeuwse Komedie namelijk 50 jaar! Midden in de kroeg krijgt het publiek verschillende tragikomische pareltjes in de vorm van monologen en dialogen voorgeschoteld. Maar liefst twaalf acteurs en actrices brengen gepassioneerd, humoristisch en levensecht toneel dat je bij de strot grijpt. Lachen, meeleven, afkeuren en inleven.
In ’Twee' runnen de kastelein en zijn vrouw een goedlopende kroeg. Deze avond is het druk. Er komen stamgasten en vreemdelingen binnen met hun eigen verhaal. Allemaal hebben ze iets te vertellen. Iedereen is welkom. Tussen alle verhalen door krijgen we te horen hoe de kroegbaas en zijn vrouw door het leven zijn gegaan. Recht uit het hart en recht voor zijn raap! Uit het leven gegrepen! Echte mensen van vlees en bloed. Scherpzinnige, krachtige, grappige en ontroerende verhalen in een prachtige vertaling van Jules Deelder.

Jim Cartwright, een Engelse schrijver uit Lancaster, heeft meerdere prijzen gewonnen voor zijn stukken. Road en Little Voice zijn gespeeld in The Royal Court Theatre in Londen. Ook Two heeft regelmatig prijzen gewonnen en is vaak gespeeld door Engelse gezelschappen.

Kaarten zijn gemakkelijk te verkrijgen via de website www.zeeuwsekomedie.nl

Theater Spoetnik
Oude Markt Vlissingen
Première 27 oktober

Download
Poster.pdf
Adobe Acrobat document 672.7 KB

Reactie schrijven

Commentaren: 0