Vernieuwde Albert Heijn XL Vlissingen weer open

Na ruim 3 weken gesloten te zijn geweest wegens verbouwing gingen de deuren na de openingsceremonie en nadat mevrouw Ter Weer (93) het lint samen met Joke Latumeten (40 jaar in dienst)   had doorgeknipt, om 10.00 uur weer open voor het publiek.

De winkel heeft een nieuw concept gekregen 'Echt vers', met meer aandacht voor verse groenten en fruit, brood, kazen en delicatessen, vlees en vis. Ook de andere inpandige winkels zoals de Blokker, Etos, Gall & Gall en Luncherie Extra Lekker gingen ook weer open. Reacties van het winkelende publiek waren vooral positief, blij dat de XL weer open was, en het 'wow' gehalte overheerste. Er kon weer volop gehamsterd worden via de bonus aanbiedingen in winkel.     

Cheque uitgereikt
Het personeel van de Albert Heijn XL Vlissingen kreeg een cheque uitgereikt uit handen van Hans Theunis Director Operations AH ter waarde van € 750,= om een feestje van te bouwen. Ook werd Jack van Oers (supermarktmanager) bedankt voor zijn inzet, "hij heeft de afgelopen periode een top presentatie geleverd en straalde vooral rust uit" aldus Hans Theunis. 

Vernieuwde winkel klimaatneutraal
De indeling van de winkel is niet drastisch veranderd maar is wel opener geworden, het is meer overzichtelijk ingedeeld voor het winkelende publiek. Zo is de vriesafdeling verhuist naar de verste winkelwand en als laatste schap voor dat je af gaat rekenen via de uitgebreide kassa's, drie kassa's voor contant geld, vijf voor pinbetalingen en tien 'zelfscanpalen', waar de klant zelf de boodschappen scant en afrekent. Nieuw is de 'dry misting' superfijne druppeltjes uit een vernevelaar worden groente en fruit vochtig gehouden voor langere houdbaarheid en minder plastic verpakkingen. En de oude vertrouwde koffiehoek is uitgebreid met een grote tafel en meer zitplaatsen.
Naar aanleiding van de verbouwing van het pand is het dak verstevigd, dit met het oog op dat de winkel helemaal klimaatneutraal zal worden. Later zullen er 1676 zonnepanelen op het dak worden aangebracht, waardoor de Albert Heijn XL in Vlissingen helemaal klimaatneutraal zal worden.   

Foto's

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0