Arabische lampen uit Caïro te koop in Vlissingen

De laatste tijd vinden er in Vlissingen allerlei nieuwe initiatieven plaats op winkelgebied, nieuwe winkels of winkels die verplaatst worden naar een nieuwe locatie in de stad. Kortom het gaat weer goed met de ontwikkeling van de winkels in Vlissingen.

In de Scheldestraat zijn de leegstaande winkels onlangs weer ingevuld door diverse nieuwe winkels op allerlei gebied.

Verkoop  Arabische lampen uit Caïro
Dit is een nieuw initiatief van Jos en Manar, niets is sfeervoller dan een handgemaakte Arabische lamp in de woonkamer, vinden Jos en Manar van Alten uit Vlissingen. Maar in Nederland zijn ze nauwelijks te vinden. Daarom begonnen ze een bedrijf in Vlissingen meldt het AD. Ze waren twee jaar geleden op slag verliefd op een markt in Caïro: Jos (25) en Manar (21)  wilden wel tíen Arabische lampen mee naar huis nemen. Helaas, ze pasten niet in de vliegtuigkoffer. Bij thuiskomst ontdekten ze dat soortgelijke lampen in Nederland moeilijk te vinden zijn. ,,Er zijn maar weinig aanbieders, én ze zijn heel duur”, weet Jos.

Website - Arabische lampen

Lees het hele artikel via AD.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0