Gezondheidscentrum De Keien uitgebreid met logopedie praktijk Spreekwijzer

Vanaf dinsdag 30 oktober is Gezondheidscentrum De Keien een gloednieuwe logopedie praktijk rijker.

Hanneke Bok Logopedist en taalwetenschapper is in 2015 als logopedist afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. En heeft tijdens haar stages ervaring opgedaan bij diverse logopediepraktijken en op scholen gericht op speciaal (basis) onderwijs. En heeft ze na haar afstuderen bij meerdere praktijken als logopedist gewerkt. En vanaf 30 oktober start ze haar eigen praktijk Logopedie  Spreekwijzer in het Gezondheidscentrum De Keien aan de Hermesweg 21 in Vlissingen.
 
Interesse voor spraak en taalproblemen
“Mijn interesse voor spraak- en taalproblemen bij kinderen motiveerde me om de master Toegepaste Taalwetenschap richting Taalstoornissen te gaan volgen aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Deze studie heb ik in 2017 succesvol afgerond. Ik ben naast logopedist ook taalwetenschapper. In de master Toegepaste Taalwetenschap stond het onderzoeken en behandelen van mondelinge en schriftelijke taalvaardigheden centraal bij eentalige en meertalige kinderen en bij kinderen met gehoorproblemen. Verder heb ik als aandachtsgebieden oromyofunctionele therapie (OMFT) en preverbale logopedie. Elke hulpvraag is uniek en daarmee ook de behandeling. Het zien groeien van kinderen en hun ouders op het gebied van communicatie en zelfvertrouwen maakt mij enthousiast”! Aldus Hanneke Blok.

Website - Logopedie Praktijk Spreekwijzer

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0