Feest bij de 2de kans kleding Knipbeurs

Avanti individuele begeleiding is een kleinschalige organisatie die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning mensen met een zorgvraag 24/7 begeleiding biedt. De individuele begeleiding wordt doorgezet naar onze dagbesteding; de Knipbeurs.

De knipbeurs is een winkel met de betere 2de kans kleding in combinatie met dagbesteding. De Knipbeurs biedt een zinvolle dagbesteding voor mensen met een zorgvraag. Met de nadruk op individuele begeleiding vanuit Avanti, ook in de dagbesteding. Wij streven naar zo veel mogelijk één op één begeleiding.
Heeft u overtollige en/of niet meer gebruikte kleding en accessoires te koop? Lever het op afspraak in bij de 2e kans kledingwinkel "De Knipbeurs" en wij doen ons best het voor u te verkopen. U kunt uw artikelen inleveren tijdens openingstijden van de Knipbeurs.

Viering verhuizing
26 oktober vieren wij dat de verhuizing naar de nieuwe winkel zo’n succes is. Wij vieren dit samen met onze klanten, omdat zonder hun de Knipbeurs nooit zo’n groot succes zou zijn geworden. Voor meer informatie over Avanti en de Knipbeurs, bezoek gerust onze facebookpagina of de website www.avanti-vlissingen.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Erica Maens (woensdag, 24 oktober 2018 22:23)

    Een bezoek meer dan waard,ruime winkel met mooie en leuke kleding en niet te vergeten de gezelligheid en gastvrijheid van Joke en de helpende handen.Een lieve groet Erica.