Vlissingen doet mee aan de 'Nacht van de Nacht'

Op zaterdagavond 27 oktober a.s. organiseren de Natuur-en Milieufederaties voor de 14e keer de Nacht van de Nacht om aandacht te vragen voor energiebesparing en de schoonheid van de donkere nacht.

Honderden gemeenten en bedrijven doven hun verlichting en ruim 600 maatschappelijke organisaties en bedrijven organiseren evenementen in het duister. In Zeeland vinden voor jong en oud, op meer dan dertig locaties, activiteiten plaats. De Zeeuwse Nacht van de Nacht wordt ingeluid door de beiaardier van Veere met het lied ‘Mag het licht uit’ van de Dijk.

Zeeuwse Nacht van de Nacht
De Zeeuwse Nacht van de Nacht wordt georganiseerd door de ZMf in samenwerking met de Vrienden van de Nacht. Voor steeds meer Zeeuwse inwoners lijkt duisternis een groot goed te zijn als we mogen afgaan op de groeiende belangstelling. Vorig jaar deden zo´n 15.000 mensen mee aan de nachtelijke activiteiten in Zeeland. Hiermee was Zeeland koploper van Nederland.

Vlissingen
In de gemeente Vlissingen gaat tijdens de Nacht van de Nacht de verlichting op de boulevard, in het gemeentehuis en van de Sint Jacobskerk uit tot en met 28 oktober. Laat het donker zijn en ervaar hoe mooi de nacht kan zijn!

Website - Nacht van de Nacht

Reactie schrijven

Commentaren: 0