De Knipbeurs 2e kans kleding is verhuisd naar grotere winkel

Bij De Knipbeurs was het vrijdagmiddag feest, de 2e kans kleding winkel is verhuisd van Walstraat 3 naar nummer 2 omdat de oude winkel te klein werd.

Vanaf 15.00 uur waren klanten en cliënten uitgenodigd, zonder hun zou de Knipbeurs nooit zo’n groot succes zou zijn geworden, om onder het genot van een hapje en een drankje het succes te vieren. De knipbeurs is een winkel met de betere 2e kans kleding in combinatie met dagbesteding. De Knipbeurs biedt een zinvolle dagbesteding voor mensen met een zorgvraag. Met de nadruk op individuele begeleiding vanuit Avanti, ook in de dagbesteding. En er wordt gestreefd naar zo veel mogelijk één op één begeleiding. Avanti individuele begeleiding is een kleinschalige organisatie die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning mensen met een zorgvraag 24/7 begeleiding biedt. De individuele begeleiding wordt doorgezet naar onze dagbesteding; de Knipbeurs.

Heeft u overtollige en/of niet meer gebruikte kleding en accessoires te koop? Lever het op afspraak in bij de 2e kans kledingwinkel "De Knipbeurs" en wij doen ons best het voor u te verkopen. U kunt uw artikelen inleveren tijdens openingstijden van de Knipbeurs.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0