Optreden Laura Trompetter in de Pakhuzen van het muZEEum

Laura Trompetter treedt zondag 4 november op in de Pakhuizen van het muZEEum in Vlissingen.

Ze speelt dan solo, marimba en improvisaties op bijzondere instrumenten als percussie en kalimba. Haar kwaliteiten zullen tot uitdrukking komen in de eigentijdse muziekstukken die een connectie hebben met de zee. Het optreden vindt plaats op zondag 4 november van 11.30 uur tot 12.30 uur.
Bij Laura Trompetter past vrijwel ieder geluid binnen haar muzikale denkwereld. Het heel ritmisch tikken op een typemachine was een hit bij het tv-programma Maestro. Haar loopbaan is indrukwekkend en veelzijdig, het Grachtenfestival, toneelgroep de Appel, het cabaret duo gebroeders Harteveld & Fretz, theater tour Thomas Acda.

Ook geeft ze steeds vaker solo concerten door Nederland die op radio en televisie zijn te bewonderen. Ze speelde solo met het JeugdOrkest Nederland, met het Rotterdams Kamer Orkest en solo tijdens het Zondagochtend concert op Radio 4 in het Concertgebouw te  Amsterdam. Haar bijzondere kwaliteiten zullen optimaal tot uitdrukking komen in de eigentijdse muziekstukken die een connectie hebben met de zee.

Meer informatie

Reactie schrijven

Commentaren: 0