Werkzaamheden bushaltes aan het Stationsplein

Op maandag 5 november 2018 starten de werkzaamheden op het Stationsplein.
De bushaltes worden aangepast. De bestaande haltes zijn voor minder validen slecht toegankelijk en het perron heeft weinig wachtruimte.

Nieuwe situatie
In de nieuwe situatie komt er een lang en breed perron met 2 bushokjes. De bussen kunnen dan achter elkaar staan. Tijdens de werkzaamheden kunnen busreizigers instappen aan de overkant van de 'oude' halte, waar nu taxiplaatsen zijn.
De werkzaamheden duren ongeveer 3 weken, zie voor meer informatie de projectpagina.

Stationsplein
Op 5 november 2018 start aannemersbedrijf J.D. Infra met het aanpassen van de bushaltes op het Stationsplein. De bestaande haltes zijn voor minder validen slecht toegankelijk en het perron heeft weinig wachtruimte. De haltes worden omgebouwd tot een lang en breed perron met 2 bushokjes. De bussen kunnen dan achter elkaar staan en de reizigers hebben voldoende ruimte. De werkzaamheden zijn naar verwachting eind november 2018 afgerond.

Bijzonderheden
Tijdens de werkzaamheden stoppen de bussen aan de overkant van het Stationsplein. Dat is tegenover de 'oude' halte, waar nu een aantal taxiplaatsen zijn. De taxiplaatsen zijn tijdens de werkzaamheden verplaatst naar de parkeerplaatsen in het midden van het Stationsplein. De hoofdrijbaan kunt u blijven gebruiken.

Reactie schrijven

Commentaren: 0