Wax Salon Vlissingen viert 1 jarig jubileum

Deze maand 1 november bestaat Wax Salon Vlissingen 1 jaar, dit vieren ze met een loterij en met diverse prijzen de gehele maand november.

De Wax Salon is per 1 juli 2018 gevestigd in Gym Factory aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen en is een sfeervolle professionele ontharingssalon voor dames en heren. De Wax Salon is opgericht in 2017 door eigenaresse Kimberley Woerdman, kwaliteit is het sleutelwoord en persoonlijke aandacht en vertrouwen staan voorop. “Dit bereiken wij door uitsluitend met de beste producten te werken, goed opgeleid personeel aan te bieden en de tijd voor u te nemen. Wij luisteren naar wat u wilt en wat u verwacht van ons waxen /harsen”. Aldus Kimberley Woerdman.

Voordeel van waxen
Het voordeel van waxen ten opzichte van andere ontharingsmethodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot zes weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen. Bij sommige mensen komen de haartjes op den duur helemaal niet meer terug.

Website - Wax Salon Vlissingen

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0