Feestelijke opening Lidl, eerste honderd klanten ontvangen een veldboeket

Discounter Lidl investeert in duurzaamheid van de filialen. In Vlissingen zal woensdag 21 november een duurzame Lidl aan de Hermesweg 23 feestelijk worden geopend.

Op de dag van de opening ontvangen klanten rond 08.30 uur een lot, waar mee ze kans maken op een minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel om 09.00 uur officieel geopend. Daarnaast ontvangen de eerste honderd klanten een mooi veldboeket en bovendien is er tijdens deze dag voor iedereen een gratis bigshopper. Gedurende de hele week zijn er feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen in dit nieuwe filiaal in Vlissingen.

Duurzaam filiaal
'Het filiaal in Vlissingen is voorzien van energie zuinige LED verlichting, verlichting die aan gaat bij beweging en automatisch uitschakelt, verder is het filiaal gasloos, verhoogde isolatiewaarden en duurzaam geproduceerd hout’, aldus Edwin Mast Manager Bouw & Vastgoed van Lidl Nederland. 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    PETER HILLE VLISSINGEN MAI Peter.hille@kpnmail.nl (vrijdag, 09 november 2018 20:09)

    SUPER LANG GEWACHT, BEN SELF DUITSER , IN 1988 NAAR NEDERLAND GEKOMEN, LIEDEL TOP EEN IN NEDERLAND.

  • #2

    Ria uit vlissingen (zondag, 11 november 2018 10:40)

    Succes tot de 21ste