De Piek Draait Door met benefiet estafette

We zijn er weer! Het Vlissingse muziek- en cultuurpodium De Piek maakt een doorstart en wordt nu gerund door vrijwilligers.

Met ondersteuning van de gemeente Vlissingen maar zonder subsidie.We schieten dan ook de startblokken uit met de benefiet estafette De Piek Draait Door van Zeeuwse muzikale acts die geheel belangeloos de broodnodige financiën helpen binnen te halen. Maar ook willen we met deze dag de saamhorigheid en betrokkenheid onder de bezoekers van De Piek versterken. En we kijken uit naar nieuwe Piekers!

Zaterdag 17 november 2018 spelen o.a. Peetman, Hobbyisten, Jeremy Lahr, Suïcide Chicken, The Brightt, Annlies, Woodworks, The Slaves, Solof, Superfly, Blues Sensation en DJ Rhino in de zaal en het café. Elke band en act speelt 45 minuten met 30 minuten wisseltijd. Tijdens de wissel is er geregeld een akoestisch optreden in het café.

Entree is slechts €10 en je ticket koop je aan de zaal. We zijn open om 13.30 uur, de estafette is van 14.00 tot 02.00 uur. Nieuw is de knipkaart, een kortingskaart voor vijf concerten. Normaal kost deze €10 en geeft €2,50 korting per concert. Tijdens DPDD te koop voor maar €5!

Voor meer info, aanmelden als vrijwilliger, inschrijven nieuwsbrief, zie www.depiek.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0