Estilo Tropical speciaalzaak in tropische bloemstukken geopend

Een mooi initiatief van Saskia Vargas Gonzales die afgelopen vrijdag haar winkel opende aan de Kleine Markt in Vlissingen.

Estilo Tropical is een speciaal zaak in het maken van tropische bloemstukken voor welke gelegenheid dan ook. De moeder van Saskia heeft 13 jaar geleden een eigen zaak gehad. ‘Een zelfde zaak als deze en het idee hangt al die jaren in mijn hoofd, en van de zomer ontstond het idee om in Vlissingen een zaak te beginnen”. Aldus Saskia.

Bloemstukken schikken
De bloemstukken dat is echt de manier van bloemschikken hoe dat in de tropische landen wordt gedaan. ‘Mijn ouders komen uit Colombia, en als ik daar loop en het geen jullie hier zien, dat zie je door alle straten en ik wordt daar persoonlijk heel erg vrolijk van. En als ik foto’s laat zien aan mijn omgeving dan denk je wow heel mooi’.

Wat betekend Estilo Tropical?
Als je het naar Nederland vertaald is de tropische stijl, we hebben gekozen voor tropisch, omdat onze achtergrond Colombiaans is. En Estilo betekend stijl en dit is onze stijl van bloemschikken. Iedereen heeft zijn eigen stijl om een boodschap over te brengen naar iemand, met een roosje of een bloemstukje, zo kun je eigenlijk heel veel tegen iemand zeggen zonder dat je woorden gebruikt.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0