Camiel Boomsma piano solo in de Pakhuizen

Een van de meest veelbelovende pianisten van deze tijd Camiel Boomsma, is een vaste gast op ons podium.

Door de internationale pers wordt hij bejubeld met unaniem zeer lovende recensies. Hij is een gevoelig musicus die met zijn verhalende spel een grote diepte weet te bereiken. Camiel heeft uitzonderlijke gaven om de zuivere emoties in de muziek naar de oppervlakte te brengen waarbij zijn spel wordt vergeleken met Radu Lupu en Maria Joao Pires.Tijdens het concert speelt hij bekende werken van Chopin en Schubert. Sonate in Bes-groot D960 is een van de mooiste grote composities van Schubert, geschreven in de laatste maanden van zijn leven met een verwijzing naar zijn naderende einde.
Een niet te missen optreden van deze unieke pianist.

Zondag 18 November  11.30-12.30 uur
Concerten Vlissingen presenteert in de
Pakhuizen van het muZEEum Vlissingen

Reactie schrijven

Commentaren: 0