Voorronde Nederlands Team Kampioenschap Poker in Café de Concurrent

Vrijdag 30 november is Café de Concurrent in Vlissingen het decor voor een voorronde van het Nederlands Team Kampioenschap Poker (NTKP).

Dit seizoen worden er verspreid door heel Nederland ruim 50 voorrondes gespeeld. De beste 20% van de voorronde gaat door naar de halve finales.

Uiteindelijk wordt in de grote finale gestreden voor de titel ‘Beste Pokerteam van Nederland’. Ook in Vlissingen en omstreken kan iedere pokerliefhebber zich met een team inschrijven en zich misschien wel kronen tot Nederlands Kampioen.

Pokerroom
Café de Concurrent wordt omgetoverd tot een ware pokerroom waarin de deelnemers in de eerste plaats strijden om het beste pokerteam van Vlissingen te worden. Het winnende team mag dan een jaar lang deze titel dragen. Daarnaast maken ze ook nog kans om kampioen van Nederland te worden. “Dit is het enige pokerkampioenschap voor teams in Nederland en het mooie eraan is dat het zeer toegankelijk is voor de vele amateurpokeraars die ons land rijk is” zegt Mathijs Jonkers, organisator van het Kampioenschap.

Laagdrempelig toernooi
“Om mee te doen hoef je geen poker koning te zijn. Waar sommige deelnemers al sinds jaar en dag pokeren, spelen anderen het spelletje hier pas voor het eerst! Het NTKP is een evenement dat voor iedereen toegankelijk is. Ondanks de laagdrempeligheid van het Team Kampioenschap, steekt het zeer professioneel in elkaar. De aanwezige toernooidirecteur en aankleding van de ruimte met professionele pokertafels geeft de spelers echt het gevoel dat ze aan een professioneel toernooi in een casino deelnemen.” Er wordt niet om geld gespeeld, maar puur om de eer. Pokeren voor prijzen is niet toegestaan binnen de Nederlandse wetgeving. Toch willen we het mooie spel poker naar iedere regio toebrengen en we zijn blij dat pokerenthousiasten uit Vlissingen en omgeving ook mee kunnen doen “.

Inschrijven
Iedereen die mee wil doen, kan zich via de website https://www.onkpoker.nl/ inschrijven. Het kost een team van 4 spelers slechts €12,50 p.p. om mee te doen. Pokeraars hebben ook de mogelijkheid om een seizoenkaart te bestellen. Zij mogen dan onbeperkt meedoen aan de voorrondes door heel Nederland. Pokeraars kunnen zelf een team van 4 spelers samenstellen en zich aanmelden.

De voorronde in Vlissingen begint om 19:30.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0