Nieuwe duurzame Lidl XL geopend in Vlissingen

Vanmorgen om 09.00 uur werd met een klap op de rode knop de nieuwe Lidl XL aan de Mercuriusweg 16 geopend. Klanten kunnen vanaf vandaag terecht voor alle dagelijkse boodschappen.

Er zijn 250 nieuwe producten, en een ruim assortiment vers gebakken broodjes. Voorafgaand aan de officiële opening was er een loterij voor een minuut gratis winkelen. Noa Hartsuijker was de gelukkige winnares met haar lotnummer 084, en mocht 1 minuut gratis winkelen. De opbrengst (2 volle winkelwagens) van het gratis winkelen was € 240,=.

Grote drukte eerste dag
Op de eerste dag dat de nieuwe Lidl openging trok het nieuwe filiaal een recordaantal aan bezoekers. De ruime parkeergelegenheid aan de Mercuriusweg was goed gevuld, en het was in de middag zoeken naar een parkeerplaats om de winkel te kunnen bezoeken.  

Veldboeket en gratis bigshopper
De eerste honderd klanten ontvingen een mooi veldboeket, en voor iedereen deze dag een gratis bigshopper. Gedurende de hele week zijn er feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen. De winkel is zeven dagen per week open.

Duurzaam filiaal
Discounter Lidl investeert in duurzaamheid van de filialen. Het nieuwe filiaal is gasloos, verhoogde isolatiewaarden en duurzaam geproduceerd hout. Energiezuinige LED verlichting deze gaat aan bij beweging en schakelt automatisch ook weer uit. Het winkel oppervlak van de nieuwe winkel is ruim 1200 vierkante meter groot, met ruime paden ideaal voor klanten om doorheen te lopen.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0