Bandoeng start pittige voedsel-aktie voor Indonesië

6 december bestaat Indisch Restaurant Bandoeng 45 jaar met nog steeds dezelfde eigenaar sinds de oprichting in 1973.

Naast onze jubileumactie in de maand december waarmee iedereen voor slechts 45 Hollandse Guldens van ons welbekend Javaans Buffet kan genieten willen we ook graag iets (blijven) doen voor een goed doel. Souburgse winkeliers sluiten zich aan bij de verjaardagsaktie van Indisch restaurant Bandoeng in Oost-Souburg. Dat doneert 45 procent van de sambalverkoop aan een project  om kinderen op het Molukse eiland Ceram minstens één voedzame maaltijd per week te geven. 

Winkeliers zoals de Jumbo zet de sambal ook in het schap. Bij elke pot sambal badjak krijgen kopers een lot voor prijzen die de winkeliers doneren. 'Trakteer een maaltijd’ is  een project van de familie Wolvekamp, om de 154 schoolkinderen van het dorp Morekau zeker eens per week goed te voeden. De familie Leemans draait het restaurant in de Kanaalstraat nu 45 jaar en wil helpen om nog dit jaar de benodigde 2530 euro bij elkaar te krijgen.

5 jaar geleden zijn we begonnen om de bewoners van het Moluks verzorgingstehuis Tabadila in Middelburg te sponsoren met als gevolg dat we dit jaar (op donderdag 29 november a.s.) reeds voor de 5e maal alle bewoners op onze kosten een gezellige en smakelijke avond met muziek en dans in ons restaurant aanbieden.
Helaas is het niet voor iedereen, en dan met name schoolkinderen, vanzelfsprekend dat er dagelijks een lekkere maar vooral voedzame maaltijd klaar staat. Daarom willen wij door middel van “pittige akties” proberen om dit voor meerdere kinderen mogelijk te maken. Vanzelfsprekend zullen wij ons richten op projecten in Indonesië.

Helpt u ons ook om van dit project “Trakteer een Maaltijd” een groot succes te maken?

Meer hier over kunt lezen via het pdf document hieronder.

Download
Pittige aktie Bandoeng.pdf
Adobe Acrobat document 102.1 KB

Reactie schrijven

Commentaren: 0