Ilonka Kolthof op dwarsfluit in de Pakuizen van het muZEEum

Met Ilonka Kolthof op dwarsfluit hebben we weer een bijzondere musicus op ons podium.

Op dwarsfluit heeft ze vele prijzen gewonnen, met veel orkesten gespeeld en ook internationaal met piccolo belangrijke prijzen gewonnen. Ze wordt geprezen om haar betoverende, precieze en genuanceerde spel. Op haar gouden dwarsfluit is ze altijd op zoek naar de ideale klankkleur, schakering en diepgang. Samen met de getalenteerde pianiste Sharon Niessen vormt ze een prachtig duo. Het optreden staat in het teken van de grote Franse componisten uit de 20e eeuw welke elkaar hebben beïnvloed met soms impressionistische en romantische kenmerken.

Concerten Vlissingen
Zondag 2 december van 11.30-12.30 uur
Pakhuizen van het muZEEum Vlissingen

Reactie schrijven

Commentaren: 0