Jouw Marktkraam mooie aanwinst voor de Lange Zelke

Het concept Jouw Marktkraam bestaat al ruim vijf jaar en heeft meer dan 35 winkels in Nederland.

In de Lange Zelke in Vlissingen is 2 weken geleden een vestiging geopend van Jouw Marktkraam. In Zeeland zijn er nu 2 vestigingen van Jouw Marktkraam, 1 in Terneuzen en 1 in Vlissingen. Vrijdagmiddag brachten we een bezoek aan de nieuwe winkel in Vlissingen, en hadden we een gesprek met Daniël van der Meer. Iedereen kan daar een kraampje/schap huren om zijn producten aan de man te brengen. Voor de kramen wordt per week een vast bedrag aan huur betaald. Elke kraam is een schap, waarin de producten kunnen worden uitgestald op planken of aan hangertjes.

Grote belangstelling en positieve reacties
“Vanaf de opening is er een grote toeloop en belangstelling voor de winkel, vooral op de vrijdag en de zaterdag zijn de drukste dagen. En ook de schappen zijn goed gevuld. De kraam huur je voor minimaal een week en dat kun je inrichten als je eigen winkeltje en daar kun je de spullen waar je niets meer mee kan doen verkopen. Er is een grote variatie aan spullen die te koop worden aangeboden. Van Zeeuwse producten tot zelfgemaakte artikelen, speelgoed, kleding en schoenen. De klanten zijn enthousiast en ook de reacties zijn positief over dit nieuwe initiatief. Een mooie aanwinst voor de Lange Zelke in Vlissingen”. Aldus Daniël van der Meer.

Website - Jouw Marktkraam Vlissingen

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0