Sinterklaas lampionoptocht door de winkelstraten

Vrijdagavond rond 18.30 uur kwam Sinterklaas en zijn pieten aan met de watertaxi op de Peperdijk.

De Sint werd verwelkomd door de Pietenband en een groot aantal kinderen met hun ouders. Eerder op de middag gingen we langs in het Sinterklaashuis in de Sint Jacobsstraat waar de kinderen tekeningen maakten, en waar ook de lampionnen werden verkocht. Na aankomst vertrok de Sint met zijn gevolg richting de winkelstraten van Vlissingen, waar geposeerd (foto’s maken) kon worden samen met de Sint. De kinderen waar dit feest voor bedoeld is genoten zichtbaar van de lampionnen optocht. De toertocht door de winkelstraten eindigde in de Aagje Dekenstraat. Het was voor het eerst dat deze tocht met lampionnen door de winkelstraten werd georganiseerd, de organisatie sprak van een geslaagde actie.

Het Sinterklaashuis aan de Sint Jacobsstraat 11 is dagelijks geopend van 15.00 – 17.00 uur.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0