Kwijtschelding aanvragen doe je niet uit weelde!

Afgelopen donderdag 29 november heeft de SP tijdens de besluitenraad een motie ingediend, omdat SABEWA het kwijtscheldingstraject nog steeds niet op orde heeft.

Dit heeft voor de mensen die het hebben aangevraagd en nu nog steeds geen zekerheid hebben (grote) financiële gevolgen. SABEWA heeft de afgelopen jaren steeds beterschap beloofd zonder succes.  De motie "Kwijtschelding aanvragen doe je niet uit weelde" is unaniem aangenomen".

Het college heeft nu de taak gekregen om te kijken welke stappen gezet moeten worden om de kwijtschelding van de gemeentelijke belastingen in eigen beheer binnen de belasting samenwerking uit te kunnen voeren en de gemeenteraad voor 1 april 2019 te informeren over alle consequenties.

Lees verder via de website van SP Vlissingen

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Carla (donderdag, 06 december 2018 22:55)

    waar is die gemeente van vlissingen eigelijk mee bezig er is geen geld en rij ik in de omgeving naar me werk toe zie ik beelden staan en denk ik wat moeten we ermee kost geld en wie betalen dat wij de sullen en dan lees je zoiets krijg er gewoon de kriebels van