Feestelijke viering samenwerking Scalda en Dunya via een walk-in middag

De taalklassen van Stichting Dunya en Scalda en de wijkraad Middenstad voor het Middengebied in Vlissingen, hielden woensdagmiddag een kerstwalk-in.

De taalleerlingen van Scalda hebben op de bovenverdieping een afdeling, en verzorgden samen met de studenten Nederlands van Dunya een kerstontvangst in het pand aan de Brouwenaarstraat 4 in Vlissingen. Er waren diverse hapjes uit diverse culturen, verzorgd door de taalstudenten. De middag begon om 14.00 uur met toespraken van Jan Heese (Dunya) en Leonard Debbaut (Scalda) daar na genoten de genodigden van de hapjes en drankjes en een goed gesprek. Bezoekers van deze inloopmiddag werden geïnformeerd over de lessen en banen die hier door te vinden zijn. 

Samenwerking Scalda en Dunya
‘In het voorjaar van dit jaar moest Scalda het pand in het Theo van Doesburgcentrum verlaten. Met ingang van 1 augustus 2018 is een samenwerking aan gegaan met stichting Dunya om les te gaan geven in het pand waar ook Dunya in is gehuisvest. De keuze om hier onderwijs te gaan verzorgen is ook wel een logische vanuit de gedachte van Scalda’. Aldus Leonard Debbaut.  

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0