Vlissingen Wonderstad feestelijke maand activiteiten voor jong en oud

Vanaf 13 tot en met 29 december vindt alweer de tweede editie plaats van Vlissingen Wonderstad.

Er is weer van alles te beleven in en rond de verwarmde Wintertent op het Bellamypark. Op meerdere plekken zijn er winterse activiteiten, en ook de terrassen van de horeca zijn omgevormd tot gezellige verlichte blokhutten. Een feestelijke maand voor jong en oud, om de donkerste maand van het jaar gezellig door te brengen.

Dubbelfris / Frisfeest met Delany
Op donderdag 27 december is er voor jongeren vanaf 12 jaar een frisfeest in de Warme Wintertent op het Bellamypark in Vlissingen! Speciaal voor deze avond hebben we niemand minder dan Delany (bekend van House of Talent) uitgenodigd! Zij komt onder andere haar hits ‘Laat niet los’ en ‘Als ik weg ben’ zingen! Daarnaast staan ook oa Team Peach en Donson op het podium om jullie los te laten gaan op de clubhits van nu! 

Jingle Bells Sing Along
Een van de grote hits van de feestmaand wordt ongetwijfeld de Jingle Bells Sing Along op vrijdag 21 december. Dit vrolijke meezingevenement wordt al jarenlang goed bezocht. Onder begeleiding van de Grandpa Nick's Sessieband kan het publiek de mooiste Kersthits meezingen, van 'Santa Claus is Coming to Town' tot 'Feliz Navidad' en 'Last Christmas'.

Bekijk hier het volledige overzicht/agenda van Vlissingen Wonderstad  

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0