Zeeuwen ontvangen de minste kerstkaarten van Nederland

In Friesland vallen gemiddeld de meeste kerstkaarten op de deurmat.

Dit blijkt uit onderzoek van kaartenwebshop Kaartje2go.nl. In Zeeland lijkt de kerstgedachte minder verspreid te worden. Zeeuwen ontvangen namelijk de minste kerstkaarten van Nederland. Ook inwoners van Limburg en Drenthe horen hun brievenbus een stuk minder klepperen in vergelijking met de Friezen, deze ontvangen zelfs 2 keer meer kerstkaarten dan de gemiddelde Nederlander. Kaartje2go.nl verstuurde in 2017 ruim 1 miljoen kerstkaarten. “Ondanks dat er ieder jaar minder kerstkaarten worden verstuurd, zien we online nog steeds een toename in het aantal gemaakte kaarten. Vooral de gepersonaliseerde fotokaarten zijn populair”, zegt Mark van Kasteren, Marketing Manager bij Kaartje2go.

Reactie schrijven

Commentaren: 0