Goboony publiceert kennisdossier camper wet-en regelgeving

Camper deelplatform Goboony heeft een gratis verkrijgbaar kennisdossier 'Onderweg met een camper in Nederland' gepubliceerd, met als doel; een bijdrage te leveren aan de informatievoorziening omtrent wet- en regelgeving voor camper-reizigers in het binnenland.

Binnen het kennisdossier treft men tevens informatie rondom milieuzones, parkeerbeleid en verkeersregels.
Campers populair onder Nederlanders
De populariteit van campers lijkt steeds meer toe te nemen. Het aantal campers dat verkocht wordt steeg afgelopen jaar met bijna een kwart, waarbij dit jaar ook een record werd bereikt in het aantal geregistreerde campers in Nederland. Het kennisdossier is daarom ook belangrijk voor (nieuwe) camper eigenaren en -huurders, zodat alles in goede banen kan worden geleid, ook met behulp van goede informatievoorziening.

Duidelijkheid over alle regels
Met enige regelmaat komen er bij het servicecentrum van Goboony vragen binnen van camper huurders die meer informatie wensen rondom parkeren en overnachten. Andere thema’s waar vaak vragen over worden gesteld zijn (technische) voertuigeisen, benodigdheden voor onderweg, en boetes die camperrijders kunnen krijgen. Om deze reden bevat het kennisdossier ook meer praktische informatie.

Het volledige overzicht van wetten en regels voor camper huurders en eigenaren is in te zien in het Kennisdossier: Onderweg met een camper in Nederland.

Reactie schrijven

Commentaren: 0