Documentaire One Goal 1 maart in première en te zien in bioscoop Cinecity

Op vrijdagavond 1 maart 2019 gaat de film ”One Goal” over Nancy en Rinus van de Ven in première in bioscoop Cinecity te Vlissingen.

Tijdens deze avond wordt niet alleen de film getoond, maar worden ook de plannen van Nancy voor seizoen 2019 gepresenteerd. En kunnen haar fans met haar op de foto of een poster met handtekening in ontvangst nemen van de snelste dame die Nederland op dit moment heeft. De avond begint om 18:30 uur en zal eindigen rond de klok van 21:30 uur!
Foto: motocrossplanet.nl

Documentaire
De documentaire One Goal gaat over Nancy en Rinus van de Ven uit Vlissingen. Rinus is een groot talent in de motorcross en zat al op jonge leeftijd in de top van de sport. Zijn kwaliteiten waren dusdanig groot dat hij heel dicht bij de wereldtitel kwam in de 125 jeugd. Een ernstig ongeval zorgde er echter voor dat hij de absolute wereldtop niet haalde maar wel behoorde hij jarenlang tot de Nederlandse top. Toen hij het iets rustiger aan begon te doen zorgde een zware valpartij ervoor dat hij zijn rug op acht plaatsen brak en door het oog van de naald kroop. Wel betekende dit het einde van zijn carrière.

Op het moment dat Rinus moest stoppen pakte Nancy het bijltje over en begon aan een zeer succesvolle carrière. Als meisje stond ze haar mannetje tussen de jongens. Toen ze oud genoeg was om deel te nemen aan het wereldkampioenschap dames deed ze gelijk goed mee in de top vijf en begon na twee jaar mee te strijden voor de podiumplaatsen. Niet veel later kwam de stap naar de wereldtitel. In haar weg, die absoluut niet vlekkeloos verliep, kwam ze er drie keer heel dichtbij. Onervarenheid, diskwalificatie en een zware blessure zorgden ervoor dat ze haar Jeugddroom nog niet in vervulling heeft zien gaan maar het doel van de familie blijft hetzelfde voor de toekomst: wereldkampioen worden!

Bron: Motocrossplanet

Tickets bestellen
Tickets Premiere One Goal (Nancy en Rinus van de Ven)
nu verkrijgbaar en vanaf heden voor 15,- euro te bestellen
via deze link.

Trailer One Goal - Nancy en Rinus van de Ven

Bekijk ook - The Hard Way To Win 3

Reactie schrijven

Commentaren: 0