Hotel Zeeuwse Stromen uitgeroepen tot Beste Kusthotel

Foto:hotels.nl
Foto:hotels.nl

Hotelgasten slapen het liefst in Hotel de Zeeuwse Stromen. Volgens de gasten van Hotels.nl is Hotel de Zeeuwse Stromen Renesse het beste Kusthotel van Nederland.

De leiding van het hotel kreeg daarvoor de award voor ‘Beste Kusthotel’ uitgereikt. De award is een kwaliteitsonderscheiding die boekingswebsite Hotels.nl jaarlijks toekent. Hotel de Zeeuwse Stromen Renesse is dit jaar met een 8.8 uitgeroepen tot het ‘Beste Kusthotel’. Het hotel verdient de prijs vanwege de vele lof die het ontvangen heeft van zijn gasten. Met name de gunstige ligging en de vriendelijke service worden geprezen. “Super mooie ligging. Bediening en onthaal zijn uitermate vriendelijk. Ik raad kennissen en vrienden aan zeker eens een kijkje te nemen.”, schreef een van de hotelgasten. “Wij hebben ons verblijf als geweldig ervaren, alles was schoon, vriendelijke ontvangst bij receptie en restaurant.”, aldus een andere hotelgast.

De nr. 1 van Nederland
Het was nog even spannend, maar Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is dit jaar verkozen tot het ‘Beste Hotel van Nederland met een 9.2 als reviewscore. De leiding heeft hiervoor donderdag 3 januari de award in ontvangst mogen nemen. De komende weken worden in totaal 35 awards uitgereikt. De uitslag van de awards blijft altijd tot op het laatste moment geheim. Medewerkers van Hotels.nl verrassen het hotelpersoneel door onaangekondigd naar de award winnende hotels te komen en hen persoonlijk te feliciteren.

Reviewscores
De award winnaars worden bepaald aan de hand van de reviewscores van het voorgaande jaar. Voor de winnaars van 2019 is dat dus het jaar 2018. In 2018 hebben 30.000 hotelgasten hun ervaring gedeeld. In de reviews worden scores gegeven aan verschillende categorieën: prijs-kwaliteitsverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. Daarnaast kunnen er opmerkingen worden geplaatst over bijzondere plus- en minpunten van het hotel. De gemiddelden van deze scores en de opmerkingen van de gasten worden gepubliceerd op de website van Hotels.nl.

Hotels.nl staat met name bekend vanwege de goede aanbiedingen en vriendelijke service. Op de site vind je deals met nét dat beetje extra; mooie bubbelbaden, unieke suites en ongewone hotelkamers tegen extra scherpe aanbiedingsprijzen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0