Boten bouwen en knopen leggen in het muZEEum

Kom in de voorjaarsvakantie boten bouwen en knopen leggen in het Zeeuws maritiem muZEEum.

Er zijn verschillende activiteiten van 23 februari tot en met 10 maart. Voor een kleine meerprijs van € 2,50 kunnen (groot)ouders samen met hun kinderen of kleinkinderen leren hoe verschillende knopen worden gelegd.

Per koppel werk je aan een knopenbord onder begeleiding van medewerkers van het muZEEum. Het resultaat mag je natuurlijk mee naar huis nemen. Na afloop wordt er nog een quiz gehouden en er is een spel. Wees er snel bij: er kunnen maximaal twaalf personen per middag worden ingeschreven voor het knopen leggen.

Boten bouwen
De hele voorjaarsvakantie (23 februari t/m 10 maart) kun je meedoen aan een gratis botenbouwwedstrijd met Kapla. Wie de mooiste boot bouwt met deze kleine plankjes, wint. Een jury beslist. De winnaars krijgen een prijsje.

Gratis familierondleidingen
In de voorjaarsvakantie zijn er ook gratis familierondleidingen. Kijk voor exacte dagen en tijden op de website: www.muzeeum.nl.

Voor alle activiteiten heb je wel een entreekaartje voor het muZEEum nodig. Een museumkaart is natuurlijk ook geldig.

Praktisch
Data: 3 maart 2019 en 10 maart 2019
Tijden: 14:00 t/m 16:00
Zeeuws maritiem muZEEum, Vlissingen
Inschrijven: bij de balie of via administratie@muzeeum.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0