Raadsvergaderingen gemeente Vlissingen nu ook live te volgen

De maandelijkse raadsvergaderingen van de gemeente Vlissingen zijn nu ook live te volgen, en terug te luisteren via een aparte webpagina via de gemeentelijke website.

Tot voor kort was het mogelijk om de vergaderingen terug te luisteren, echter dit duurde 3 dagen eer er een tekst/geluidverslag verscheen op de gemeentelijke website. In de overige gemeente (s) Middelburg en Veere werden deze luisterverslagen van de vergaderingen al sinds lange tijd via het internet doorgegeven. Door geldgebrek heeft het in de gemeente Vlissingen een langere periode geduurd, en was er nieuwe geluidsapparatuur nodig in de raadszaal om de vergaderingen live uit te zenden. Met ingang van het nieuwe jaar zijn de raadsvergaderingen dan nu ook live te beluisteren via de website van de gemeente Vlissingen.

Video/geluidsfragment

Reactie schrijven

Commentaren: 0