Werkzaamheden nieuwe entree Vlissingen A58 te volgen via webcam

De start van de aanleg van een nieuwe entree voor Vlissingen zijn afgelopen maandag van start gegaan.

Via een livestream webcam van Bam Infra, zijn de werkzaamheden aan de entree en de nieuwe toegangswegen naar het bedrijventerrein Souburg II dag en nacht te volgen. In een jaar tijd ondergaat het gebied aan het begin van de A58 een ware metamorfose en krijgt de gemeente Vlissingen een nieuwe entree. De werkzaamheden zijn een flinke ingreep in het gebied, dat na afronding van het project onherkenbaar zal zijn veranderd. Vanaf 2020 zijn de Michiel Adriaanszoon de Ruyterkazerne, het nieuwe Bedrijventerrein Souburg II, de Buitenhaven en de Kenniswerf goed en snel te bereiken via een nieuwe toegang. Zowel voor auto’s als voor zwaar transport. Er komt een grote dubbele rotonde, het fietspad vanaf de Kenniswerf richting Poortersweg is gescheiden van de weg en een fietstunnel zorgt voor grotere verkeersveiligheid. Voordat het zover is, gaat het gebied in 2019 flink op de schop.

Webcam Bam Infra

Reactie schrijven

Commentaren: 0