Werkzaamheden aanleg nieuwe entree Vlissingen van start

De graafwerkzaamheden voor de aanleg van de nieuwe entree van Vlissingen zijn begin deze week begonnen.

De start van de werkzaamheden betekent veel voor Vlissingen. Het zorgt voor een prachtige nieuwe entree van de stad!In een jaar tijd krijgt het gebied tussen de snelweg A58, buitenhaven en het spoor een metamorfose. De rijbaan wordt verlegd en er komt een dubbele rotonde met fietstunnel om de Kenniswerf, marinierskazerne, buitenhaven en het nieuw aan te leggen bedrijventerrein Souburg II te bereiken. Met een prijskaartje van 4,3 miljoen euro is dit project een van de grootste investeringen voor de gemeente Vlissingen in de infrastructuur van de afgelopen jaren. De provincie Zeeland betaalt 900.000 euro mee.

Een modern bedrijventerrein, gelegen langs de A58 en daardoor prima bereikbaar. Dit terrein wordt vanuit Souburg richting Vlissingen in fasen ontwikkeld.Als het project begin volgend jaar klaar is, ziet de stadsentree er totaal anders uit. De werkzaamheden zijn ook te volgen via een webcam. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0