· 

PvZ heeft app ontwikkeld met alle lokale radiozenders Zeeland

De Partij voor Zeeland (PvZ) heeft een eigen app ontwikkeld met daarin de regionale en lokale radiozenders van Zeeland.

Mensen beluisteren de radio steeds meer vanaf een smartphone of tablet en PvZ maakt het gebruik daarvan nu extra makkelijk. Het wordt ook gedaan, om het luisteren naar de lokale radiozenders te stimuleren. Die worden meestal gerund door vrijwilligers en zitten daarmee in de haarvaten van de Zeeuwse samenleving. De PvZ vindt dat zeer waardevol en wil dat graag ondersteunen. De app is gratis te downloaden via de App Store van Apple en de Google Play Store. De naam is Lokale Radio (van Sam van Berlo).

Uiteraard is ook Omroep Zeeland hiermee te beluisteren en als bonus is een pagina opgenomen met verwijzing naar de website van de PZC. Dit is met name prettig voor degenen die de eigen app van de PZC niet prettig vinden. In verkiezingstijd geven de politieke partijen kleine relatiegeschenken weg. De PvZ meent hier iets mee gevonden te hebben, waar veel Zeeuwen echt plezier aan zullen beleven. Bovendien is het een zeer milieuvriendelijk alternatief voor ballonnen, buttons etc.  Er zit muziek in de Partij voor Zeeland!?

De app is gratis te downloaden via de App Store van Apple en de Google Play Store.
Google Playstore link

Reactie schrijven

Commentaren: 0