Blokje bij Blokje vanaf 1 maart weer open voor groepen

Vanaf 1 maart 2019 kunnen groepen en groepjes weer reserveren bij de LEGO experience Blokje bij Blokje op de derde verdieping van de oude Bibliotheek in Vlissingen. "Particuliere bezoekers vragen we nog even geduld te hebben. Wij zijn namelijk nog volop bezig om onze attractie te vernieuwen". Aldus Leo Blok'. Blokje bij Blokje heeft alle Lego - spullen de afgelopen weken verhuisd, vanuit het pand naast de oude Bibliotheek aan de Spuistraat 36.
Foto: Michiel Snoek en Leo Blok

Nieuw is dat LEGO experience naast LEGO andere beleef activiteiten gaat bieden op het gebied van wetenschap en techniek. Daarbij werkt zij samen met het Fablab, de maakorganisatie van de Zeeuwse Bibliotheek (ZB) en het (beleef) Laboratorium van de Sande uit Vlissingen.     

Ontdekken en beleven
Bij de LEGO experience kan iedereen nu zelf aan de slag met allerlei vormen van techniek en wetenschap. Vooral voor jongeren een uitgelezen omgeving om op een eigentijdse manier talent te ontdekken en te ontwikkelen. Daarbij kun je denken aan 3d printer technologie, lasersnijden, foliesnijden, een beleef laboratorium voor natuurkundige en chemische experimentjes en natuurlijk de LEGO experience. Naast het ontdekken en beleven zijn er ook minimuseums in de attractie ingericht waar de geschiedenis van wetenschap en techniek aan bod komt. 

Openstelling voor publiek
Vanaf vrijdag 1 maart 2019 bieden wij een attractief programma voor groepen en groepjes op afspraak, en er wordt hard aan gewerkt om de attractie voor het passerende publiek weer open te stellen. Bezoek de website en de facebookpagina om van het laatste nieuws op de hoogte te blijven.

Reactie schrijven

Commentaren: 0