· 

Nomineren vrijwilligers voor Lange Jan Awards

Van elke drie Middelburgers doet er één vrijwilligerswerk. Die ruim 15.000 vrijwilligers maken ook dit jaar kans op een Lange Jan Award.

Deze tweejaarlijkse onderscheiding wordt op 13 juni weer uitgereikt. De Lange Jan Awards zijn een initiatief van Stichting Welzijn Middelburg (SWM) en de gemeente Middelburg. Dat gebeurt tijdens een feestelijke ‘waarderingsavond’ in de schouwburg. De prijzen worden nu voor de vijfde keer uitgereikt en bestaan uit een kunstwerk en een geldbedrag.

Nomineren
Er kan genomineerd worden in 3 categorieën; de jonge vrijwilliger tot en met 23 jaar, de individuele vrijwilliger vanaf 24 jaar en de vrijwilligersorganisatie/groep vrijwilligers. Nomineren kan via www.welzijnmiddelburg.nl, via een papieren nominatieformulier in Porthos of het stadskantoor of telefonisch via (0118) 72 70 27.

Iedere genomineerde (jonge) vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie ontvangt (samen met een introducé) een toegangskaart voor de waarderingsavond. Daarnaast maken ze kans op het winnen van een Lange Jan Award en een geldprijs van € 250 of € 500.

Uitreiking
Op 13 juni worden de 3 winnaars bekend gemaakt tijdens de vijfde editie van de feestelijke waarderingsavond. Alle genomineerde vrijwilligers(organisaties) worden uitgenodigd voor deze feestelijke avond vol entertainment.

De Lange Jan Awards is een project om vrijwilligers in Middelburg te bedanken en vrijwillige inzet zichtbaar te maken. Het wordt georganiseerd door Welzijn Middelburg in samenwerking met Gemeente Middelburg.

Reactie schrijven

Commentaren: 0