Werkzaamheden aan rijbaan Bellamypark natuursteenverharding

Vanaf 4 maart zijn werkzaamheden gestart aan de natuursteenverharding in de rijbaan van het Bellamypark.

Losliggende keien worden vastgezet en open voegen tussen keien gevuld. De werkzaamheden duren tot 25 maart.Dit betreft het stuk tussen de Spuistraat en de Nieuwedijk. Losliggende keien worden vastgezet en open voegen tussen keien gevuld. Aannemersbedrijf Traas en Ovaa voert de werkzaamheden in 3 fasen uit.

Planning
Fase 1. Smalle Kade: start maandag 4 maart, einde maandag 11 maart; Fase 2. Gedeelte tussen de Hellebardierstraat en de Spuistraat: start maandag 11 maart, einde maandag 18 maart;Fase 3. Nieuwedijk gedeelte tussen de Smalle kade en het Bellamypark: start maandag 18 maart, einde maandag 25 maart. Het verkeer wordt in de eerste fase omgeleid over het Bellamypark, tijdens de tweede fase via Boulevard de Ruyter en in de derde fase kan het verkeer rijden over de loopstrook.

Zie voor meer informatie de projectpagina.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    R.Desitter (zaterdag, 09 maart 2019 08:19)

    Waarom van die dure stenen deze stenen blijven geld kosten voor onderhoud.